Workshop ‘Ouder-KRAGT’: omgaan met boosheid en moeilijk gedrag van je kind op vrijdag 12 en vrijdag 19 januari 2018 + individuele sessie

Is jouw kind vaak boos, verdrietig of opstandig? Wil je leren hoe je kunt omgaan met moeilijk gedrag van je kind?

Laat jouw kind gedrag zien waar je geen grip op hebt en ben jij inmiddels niet meer de enige die daar last van heeft? Heeft het gedrag ook veel invloed op het hele gezin en de omgeving (zoals op school)?

In deze workshop leer je kijken achter het (moeilijke) gedrag van je kind, waardoor je de behoeften van je kind beter leert kennen en ongewenst gedrag kunt voorkomen. Je krijgt handvatten en nieuwe mogelijkheden aangereikt en deelt ervaringen over jouw gevoelens, over de dynamiek in jullie gezin en over de opvoeding. De workshop geeft je inzicht in jouw eigen systeem van herkomst en wat het effect daarvan is op jou als ouder.

Je wordt je bewuster van patronen die je hebt meegenomen uit je eigen jeugd, je krijgt nieuwe inzichten en leert oude patronen loslaten omdat ze niet meer nodig zijn nu je zelf ouder bent. Je kunt daardoor iets wezenlijks veranderen in de dynamiek van jullie gezin! Aanmelden voor deze workshop kan via het formulier of per mail: info@kindengezincoach.nl

De workshop vindt plaats op vrijdagochtend 12 januari en vrijdagochtend 19 januari en bestaat uit 2 groepsbijeenkomsten en 1 individuele coachsessie, de kosten bedragen in totaal € 135,-.

Aanmelden

omgaan met moeiljk gedrag van je kind