Moeder-KRAGT

Moeder-KRAGT

Wil jij als moeder graag meer in je kracht staan? Wil je minder vaak boos worden en je relaxter voelen in de omgang met je kind(eren)? Wil je een positieve energie voelen, meer in verbinding zijn met je kind of een positieve verandering in de gezinsdynamiek?

In deze workshop leer je kijken achter het gedrag van je kind, waardoor je de behoeften van je kind beter leert kennen en ongewenst gedrag kunt voorkomen. Je krijgt tips en handvatten en deelt ervaringen over jouw gevoelens, over de dynamiek in jullie gezin en over de opvoeding. De workshop geeft je inzicht in jouw eigen systeem van herkomst en wat het effect daarvan is op jou als moeder.

Je wordt je bewuster van patronen die je hebt meegenomen uit je eigen jeugd en leert deze loslaten en veranderen omdat ze niet meer nodig zijn nu je zelf volwassen bent. Je kunt daardoor iets wezenlijks veranderen in de dynamiek van jullie gezin! Aanmelden voor deze workshop kan via het formulier of per mail: info@kindengezincoach.nl

De workshop bestaat uit 2 groepsbijeenkomsten en 1 individuele coachsessie. start weer in oktober, de kosten bedragen in totaal € 155,-.

Aanmelden