Is jouw kind vaak boos, verdrietig of opstandig? Is er daardoor in jullie gezin onrust, zijn er steeds conflicten en begrijp je niet waar het gedrag vandaan komt? Wil je meer inzicht en leren kijken wat de echte behoefte is achter het gedrag?

Laat jouw kind gedrag zien waar je geen grip op hebt en ben jij inmiddels niet meer de enige die daar last van heeft? Heeft het gedrag ook veel invloed op het hele gezin of de omgeving (zoals op school)? In deze workshop leer je kijken achter het (moeilijke) gedrag van je kind, waardoor je de behoeften van je kind beter leert kennen en ongewenst gedrag kunt voorkomen. De workshop geeft je inzicht in het gezinssysteem en wat de effecten zijn op ouders en kind(eren). Je leert hoe je negatieve patronen met je kind doorbreekt en wat je anders kan doen. Je krijgt handvatten en nieuwe mogelijkheden aangereikt en deelt ervaringen over jouw gevoelens, over de dynamiek in jullie gezin en over de opvoeding.

De workshop vindt plaats op twee vrijdagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur. De kosten bedragen in totaal € 149,- (inclusief individueel intake- of evaluatiegesprek).

omgaan met moeiljk gedrag van je kind